Glenn Tangala, met zijn 17,5 jaar in de eerste helft de jongste op het veld, maakte het zijn rechtstreekse tegenstanders Belghali en Schoofs vaak heel lastig.  N De Zitter  KSVO

Yellow Red KV Mechelen kwam met nagenoeg de volledige kern afgezakt naar Oudenaarde. Enkel Geoffrey Hairemans en de op een transfer azende doelman Gaëtan Coucke ontbraken.
Ook KSVO kon beschikken over vrijwel de volledige kern. Enkel Robin Van Wambeke had examenverplichtingen en haalde de match niet.

Regen? Welke regen? De grasmat lag er blakend in de zon bij, er was nauwelijks wind en al zeker geen schaduw. Niet verwonderlijk dat de match begon aan een gezapig tempo. Dit was trouwens voor KV de 1ste oefenpartij.
Al in de 1ste minuut kreeg Rune Vandenborre een kwalijke trap en moest vervangen worden. Zo kwam Matisse D’Hondt vroeger van de bank dan verwacht. KVM monopoliseerde de bal, maar vond aanvankelijk weinig barsten in de goed georganiseerde Oudenaardse verdediging. Het eerste gevaar kwam van de voet van Lauberbach, maar die knalde uit kansrijke positie hoog over. Even later kopte dezelfde speler nipt over de kruising. KSVO probeerde er uit te komen als de gelegenheid zich voordeed, maar kon voorlopig niet in de buurt van Thoelen komen. KVM voerde de druk toch op, maar het was uiteindelijk de Mechelse doelman die voor het eerst in actie moest komen. Heirwegh trapte uit een scherpe hoek op doel en Yannick moest toch alert reageren om de Oudenaardse voorsprong te vermijden. In het laatste kwartier drukte KVM plots door en Pflücke probeerde het met een EK-schot, centimeters over. Verbrugge kon zich onderscheiden op pogingen van Bafdili en vooral Nicola Storm. Maar de Oudenaardse doelman overleefde met brio deze Mechelse Storm.

KSVO begon de 2de helft met een zo goed als nieuw en piepjong elftal, KV deed het - tot minuut 55 – verrassend met dezelfde 11. Bij KSVO was het zoeken en tasten en dat werd onmiddellijk afgestraft. Pflücke zette zich door op rechts en vond Bafdili aan de tweede paal en die tikte simpel de 0-1 binnen.
De ingevallen en naar Mechelen terug gekeerde Julien Ngoy, zorgde meteen voor dreiging. Ook Lantaki bleek een serieuze versterking. Azaouzi verzilverde met een geplaatste kopbal zijn assist voor de 0-2.
Een kwartier voor het einde trapte Van Der Velde de 0-3 eindstand binnen. Hij verzilverde de rebound, na een door doelman Collin Dhondt gelost schot van Cicero.

Wedstrijdinfo:

KSVO 1ste helft:
Verbrugge, Van Herreweghe, Verkercken, Spileers, Mestdagh, De Waele, Lyssens, Heirwegh, Tangala, Cnudde en Vandenborre (4’ D’Hondt Matisse)

KSVO 2de helft: Dhondt Colin, Van Herreweghe, D’Hondt Gaëtan, Mestdagh, Van Meenen, Vandenheede, Wieleman, D’Hondt Matisse (63’ Meerschaert), Oghuma, Guigaev en de Buysscher

KVM: Thoelen, Belghali, Foulon, Bates, Loeman, Mukau, Bafdili, Schoofs, Pflücke, Storm, Lauberbach
KVM vanaf de 55ste minuut: Annell, El Gharbi, Lamock, Lantaki, Ngoy, Azaouzi, Cicero, Baert, Yeboah, Van Der Velde, Asante

Doelpunten:
47′ 0-1 Bafdili,
70′ 0-2 Azaouzi,
74′ 0-3 Van Der Velde

Wedstrijdleiding: Ref: Windels Christophe; AR1: Detremmerie Vincent; AR2: De Vriendt Fabian
 woensdag 17/07 om 19u30

K.S.V.O.

V/S

RSC. Anderlecht Futures


17/07

19u30

K.S.V.O.

-

RSC. Anderlecht Futures

19/07

19u00

K.S.V.O.

-

KSK Vlaamse Ardennen

24/07

19u00

SK Roeselare

-

K.S.V.O.

26/07

20u00

K.S.V.O.

-

K.A.A. GENT B-Team

03/08

17u00

K.S.V.O.

-

Club NXT

1

K.S.V.O

0

0

1

KRC Gent

0

0

1

KVK Westhoek

0

0

1

FC Gullegem

0

0

1

RC Harelbeke

0

0

1

KSC Dikkelvenne

0

0

1

KFC Sparta Petegem

0

0

1

Olsa Brakel

0

0

1

KVV Zelzate

0

0

1

Jong Essevee

0

0

1

KM Torhout

0

0

1

KSV Oostkamp

0

0

1

KFC Voorde-Appelterre

0

0

1

KVC Westerlo B

0

0

1

SK Roeselare

0

0

1

FC Lebbeke

0

0

Nog geen resultaten. De competitie is nog niet gestart