KSVO speelde zaterdagavond zijn 4de oefenmatch. Jesse Martens en Nathan Mingiedi genieten nog even van een korte vakantie en op Olivier Verstraete kan KSVO momenteel niet rekenen. KSVO miste hierdoor zo goed als een volledig middenveld. Nieuwkomer Warre Coopman, tegen Munkzwalm goed voor het winnende doelpunt, begon ook vandaag op rechts in de verdediging, met voor hem Gilles Van Herreweghe. De jonge Casper De Buysscher speelde op het middenveld.
De bezoekers hadden in het begin wat veldoverwicht, maar konden geen uitgespeelde kansen afdwingen. Zij dreigden enkele keren vanop afstand. Aan de overkant was het vooral een heel bedrijvige Lorenzo Heirwegh, die voor diepgang zorgde. Op slag van rust combineerden Coopman en De Buysscher zich een weg door de Denderse verdediging. Casper, die een sterke match speelde, infiltreerde knap in de zestien en werd afgestopt ten koste van een strafschop. Heirwegh kweet zich perfect van zijn taak en nam doelman Devriendt tegenvoets (1-0).

FCV Dender startte de 2de helft met 10 nieuwe spelers, bij KSVO zagen we dezelfde gezichten. Verspeeten kreeg al meteen een reuzenkans, toen hij alleen mocht doorgaan, maar Gies kwam als overwinnaar uit het duel. Aan de overkant kopte Cassagolda een al even grote reuzenkans onbegrijpelijk naast. Dit was eigenlijk de enige echte open kans voor de bezoekers, want er stond bij de thuisploeg een sterke organisatie achterin en doelman Verbrugge heerste in zijn doelgebied op de hoge ballen. Gescoord werd er niet meer en zo boekte KSVO een krappe maar knappe zege tegen de eerste nationaler.

Dinsdag speelt KSVO in Kortrijk tegen de beloften van KVK en komende zaterdag is er alweer een grote waardemeter tegen KMSK Deinze.

Voor KSVO speelden: Verbrugge, Coopman, Mulliez, Lekhechine, Van Waeyenberghe (72’ Vercauteren), Van Herreweghe (67’ Cambier), Vandenheede, Vanwildemeersch, Heirwegh, De Buysscher en Verspeeten