De Gin-actie van KSVO, die al een tijdje loopt is een groot succes. Er zijn echter nog flessen verkrijgbaar. Met het betere weer dat op komst is, is dit dus nog hét moment om uw favoriete ploeg te steunen en te genieten van een heerlijke en populaire cocktail. Wij geven enkele tips over de te gebruiken Tonic.

Welke Tonic gebruik je het best bij de door ons aangeboden Gin?

Dat is afhankelijk van uw eigen voorkeur. Wij raden vaak Fever Tree Indian tonic, Thomas Henry of Schweppes premium aan voor mensen die graag niet te zoet willen. Dit zijn eerder droge tonics die de smaak van de gin zeker niet overheersen.
 Anderzijds kan een zoetere tonic zoals Fever Tree Mediterranean ook zeer lekker zijn, en gaat die goed samen met een citrus gin.

Hoeveel tonic voor 1 fles gin?

Het recept is eenvoudig: 4,5 cl. gin, aangevuld met 12,5 cl. tonic. Het geheel, gepresenteerd in een bolvormig gekoeld glas, afgewerkt met de nodige botanicals.

Hoe bestellen?

Onze Gin in flessen van een halve liter, kun je nog steeds bestellen bij de mensen van het bestuur of via overschrijving op rekeningnummer BE47 1030 6868 6980. De kostprijs is 35 € per fles. Gelieve uw naam, aantal flessen en uw telefoonnummer te vermelden bij de mededeling.

Later kan ook nog een bod worden uitgebracht op enkele “Collector Items”. Zo worden de flessen met het nummer 19 (rugnummer Viktor De Coker) en 81 (stamnummer KSVO) per opbod verkocht.