Robbe Vandenheede is niet meer weg te denken uit het basiselftal. Vorig jaar in december pas 20 geworden, zit hij nu al aan 35 officiële wedstrijden. Zonder Corona konden dat er al gemakkelijk 60 geweest zijn...

Het abrupt afgebroken voorbije seizoen, was reeds zijn 3de waarin hij zijn opwachting maakte in de grootmacht van KSVO. Robbe is de ideale ‘nummer zes’ en koppelt techniek, inzicht aan fysieke werkkracht en ‘grinta’. Ondanks zijn eerder kleine gestalte, schuwt hij de duels niet, maar zoekt steeds de voetballende oplossing.

Naar verluidt, was er serieuze interesse voor ons goudhaantje. “Robbe was 1 van de allereersten om bij te tekenen,” zegt trainer Stefan Leleu. “Hij was dan ook een prioriteit voor ons, want hij belichaamt perfect, waarvoor KSVO staat: spelers uit de eigen jeugdopleiding kansen geven om op een hoog niveau te voetballen.”

Het staat dan ook als een paal boven water dat, als Robbe zo verder blijft evolueren, hij onze geelzwarte club nog heel veel voetbalvreugde gaat schenken.