Annicq De Zitter  KSVO

In januari werd fors werk gemaakt om de kern van het 1ste elftal van KSVO voor het komende seizoen samen te stellen. We geven hierbij nog eens een tussentijds overzicht.Kapitein Jesse Martens, Milan Cambier, Kristof Verspeeten, de doelmannen Sören Dutoit en Gillian Verbrugge, Lorenzo Heirwegh, Gilles Van Herreweghe, Jochen Van Waeyenberghe, Robbe Vandenheede, Nathan Mingiedi, Nicolas Mulliez, Olivier Verstraete, Jaan Vanwildemeersch, Mathias Vercauteren en de jongeren Casper De Buysscher en Mano Decuypere zetten reeds hun handtekening onder een verlengd verblijf bij KSVO. Ook met Omar Lekhechine is er al een mondeling akkoord, maar omwille van de verplaatsing, kan hij momenteel nog geen handtekening zetten. Hij woont immers over de grens. Samen met Omar, maakt dat momenteel al een kern van 17 spelers. Met enkele van onze jongeren wordt nog verder onderhandeld. Ook zoals andere seizoen, zullen er nog enkele andere talentvolle jongeren worden doorgeschoven uit onze jeugdploegen.Jelle Belmans, Nicolas Gheeraert en Jordy Janssens verlaten KSVO. Wij wensen hen veel succes in hun verdere voetballoopbaan.

Aan inkomede zijde komt er mogelijk nog een polyvalente verdediger bij en als er zich alsnog een ‘opportuniteit’ zou voordoen, zal die ongetwijfeld ook worden bekeken

KSVO geeft dus vertrouwen aan de kern, die het vorig seizoen reeds samenstelde en dat was voor de meeste spelers dan ook hét punt van onderhandelen. De sfeer zit positief, niet alleen op het veld tijdens de trainingen, maar ook in de kleedkamer.

Alvast proficiat aan onze onderhandelaars die in moeilijk werkomstandigheden (lees: video-conferentie en minder financiële slagkracht ten opzichte van andere jaren door de Corona-crisis) er tot op heden het maximum hebben uitgehaald. Ook een dankwoordje aan de spelers voor hun verdere vertrouwen in onze club.Er kwamen al enkele van onze blijvers aan het woord op deze website, de rest volgt binnenkort.