Sören Dutoit scheurde vorige week tijdens de laatste minuten van de training zijn achillespees en is maanden out. Onze onfortuinlijke doelman is ondertussen succesvol geopereerd en mag binnenkort aan zijn revalidatie beginnen. Wij wensen Sören een vlotte revalidatie toe en hopen hem zo spoedig mogelijk terug te mogen begroeten. KSVO anticipeerde onmiddellijk op het uitvallen van zijn doelman.

Via FCV Dender en Eendracht Aalst naar KSVO

Met nieuwkomer Gillian Verbrugge (20 jaar) en Gwaeron Verstichelen (18 jaar), beschikt KSVO over 2 heel jonge doelmannen. Om de plaats van Sören in te vullen werd op de transfermarkt gezocht naar een vervanger met toch wat ervaring.
Zeb Van Gerven, geboren op 13 april 1997 maakt nu de overstap van Eendracht Aalst naar KSVO. Zeb is afkomstig van Erembodegem en genoot zijn jeugdopleiding bij Eendracht Aalst en KAA Gent. Daarna maakte hij de overstap naar FCV Dender EH, waar hij in de hoogste amateurklasse tegenstander werd van KSVO. Hij was bij Dender 12 keer titularisdoelman. Na 1 seizoen maakte hij de overstap naar Eendracht Aalst, waar het voor hem destijds begon. In 2 seizoenen was hij daar 24 keer titularisdoelman.

Wij wensen Zeb alle succes toe.