KSVO zag in het tussenseizoen enkele centrale verdedigers vertrekken en moest dus op zoek naar waardige vervangers. In zijn zoektocht ontdekte het in eigen reeks bij KSCT Menen een jonge speler die zich ontpopte tot sterkhouder. Omar Lekhechine bracht het grootste deel van zijn jeugdvoetbal door in Futurosport, de jeugdacademie van Excelsior Mouscron

Jeugdopleiding via Futurosport en KSV Roeselare

Omar Lekhechine is geboren op 27 mei 1997 in Moeskroen en viert volgende week zijn eerste huwelijksverjaardag. Hij studeerde 4 jaar voor verpleegkundige.
Hij begon zijn jeugdopleiding in Futurosport bij het ter ziele gegane Royal Excelsior Mouscron. “Op 17-jarige leeftijd vertrok ik naar KSV Roeselare, waar ik speelde tot mijn 20ste,” vertelt Omar over zijn jeugdopleiding. “Daarna trok ik voor 1 seizoen naar KSK Ronse, waar ik 14 wedstrijden speelde in het 1ste elftal. Via een seizoen in Frankrijk belandde ik vorig seizoen bij KSCT Menen, waar ik KSV Oudenaarde als tegenstander tegenkwam.” Omar speelde het afgelopen seizoen 17 matchen bij de grensploeg.

Omar snakt naar de start van het nieuwe seizoen

Omar koos voor KSVO, omdat het een club is die steeds de nodige ambitie uitstraalt. “Mijn doel is om het hoogst mogelijke te bereiken. KSV Oudenaarde is een ambitieuze club met een solide project. Ik hield van de eerlijkheid van de bestuursmensen en hun bereidheid om mij naar KSV Oudenaarde te laten komen. Daarnaast is het naast een ambitieuze club vooral een familiale club die zeer professioneel werkt.”
Ook voor de nieuwe centrale verdediger was het de voorbije maanden improviseren. “Ik mis het voetbal, het spel, de sensatie van het veld en de intensiteit van de wedstrijden. Die corona heeft een impact op iedereen. In die tussenperiode onderhield ik mijn conditie, samen met mijn vrouw. Ik snak naar de hervatting van de trainingen en vooral de start van het nieuwe seizoen waarin ik hoop mijn ambities te kunnen waar maken. Mijn nieuwe club heeft vertrouwen in mij en ik zal er alles aan doen om dat vertrouwen niet te schaden en de door hen vooropgestelde doelen te helpen bereiken.”


Wedstrijd

zaterdag 19/09 om 19u30

FOOTBALL CLUB GULLEGEM

V/S

K.S.V.O.


Stand

1

K.S.V.O

0

0

1

KSC Lokeren-Temse

0

0

1

KRC Gent

0

0

1

KSK Ronse

0

0

1

KVK Westhoek

0

0

1

FC Gullegem

0

0

1

RC Harelbeke

0

0

1

KSC Dikkelvenne

0

0

1

KFC Merelbeke

0

0

1

KFC Sparta Petegem

0

0

1

KSV Zwevezele

0

0

1

KSCT Menen

0

0

1

KVK Ninove

0

0

1

Olsa Brakel

0

0

1

KVV Zelzate

0

0

1

RFC Wetteren

0

0

Kalender

19/09

19u30

FOOTBALL CLUB GULLEGEM

K.S.V.O.

26/09

19u30

K.S.V.O.

KSCT Menen

03/10

20u00

SK. Ronse

K.S.V.O.

10/10

19u30

K.S.V.O.

R.RC.Gent-Zeehaven

Topscorers

Nog geen resultaten. De competitie is nog niet gestart