©2016 Yellow Images https://yellowimages.com

Onze club wil ook zijn steentje bijdragen tegen het bestrijden van het corona-virus. We maken ons op om in de komende tijd mondmaskers te gaan gebruiken waar de social-distance niet gewaarborgd kan worden.

 

Onze club heeft een bestelling geplaatst van 1.000 herbruikbare mondmaskers, voorzien van het clublogo (750 stuks voor volwassenen en 250 stuks voor kids) 

De unieke hygiëne mondmaskers van KSVO, verkrijgbaar in zwart, zijn comfortabel en bedekken de neus, de mond en de kin. Deze zijn herbruikbaar en hebben een heel aangenaam draagcomfort.  De mondmaskers zijn vervaardigd in 100% polyester, kunnen meervoudig gebruikt worden en zijn wasbaar op 60°.De prijs van een KSVO-mondmasker bedraagt 6 euro. Bij een bestelling van 4 stuks bedraagt de prijs 20 €. 

We voorzien een gratis levering aan huis bij grote bestellingen (vanaf 20 stuks). Daarnaast zullen er enkele afhaalmomenten georganiseerd worden op de club. Je kan jouw bestelling ook laten opsturen, mits een extra verzendkost van 6 euro.HOE BESTELLEN?

* Schrijf het bedrag over naar BE63 7375 2429 1208 met "Bestelling mondmaskers en jouw naam” in de mededeling

* Stuur ons een e-mail via mondmaskers@ksvoudenaarde.be met vermelding van het aantal mondmaskers dat je wenst te bestellen, de maat (volw./kind) en de leveringswijze

 

De levering van de mondmaskers wordt half mei verwacht. Dit zal nog gecommuniceerd worden via onze clubkanalen.

Bescherm jezelf en anderen op een originele manier.

#SamenTegenCorona #KSVOMet sportieve groeten,

Kurt Vandeputte

Voorzitter