Annicq De Zitter

08-06-2019 — Mijn oprechte dank voor alle aanwezigen op de persconferentie en receptie nav het bekendmaken van de nieuwe beheerraad en sportieve staf.
Doet enorm veel plezier dat deze herstructurering heel positief wordt onthaald en wij zullen er dan ook de komende dagen, weken en maanden hard aan werken om de plannen te realiseren.

Tot slot wil ik nog onze ere-voorzitter bedanken voor het vertrouwen die hij mij gegeven heeft om zijn mandaat van voorzitter over te nemen. Die is niet zo evident als het lijkt, want als je een club leidt gedurende 20 jaar, dan wil je dat deze in goede handen valt.
Ik heb aan Luc zowel op privé als beroepsmatig vlak heel veel te danken, en zonder hem en zijn familie zou ik absoluut niet staan waar ik nu sta. Ik ben door mijn zoon in het voetbal terecht gekomen, maar ook daar heeft Luc zijn rol in gespeeld. Van bestuurslid tot lid van de beheerraad, jeugdvoorzitter en dan nu … VOORZITTER!!!!!
Overal heeft Luc mij de kansen gegeven om door te bloeien met steeds ruimte voor een persoonlijke tint. En ook al botsen we wel eens met elkaar, daar bleef niets van hangen. We wisten en weten wat we aan elkaar hadden en hebben. Fantastisch dat Luc de club trouw blijft als ere-voorzitter, en dat wij kunnen blijven beroep doen op zijn know-how en deskundigheid.

Ik wil het gekregen vertrouwen niet beschamen en zal er dan alles aan doen om dit in goede banen te leiden. Om samen met de leden van de beheerraad en het dagelijks bestuur, de sportieve staf, de spelers, de supporters, de commerciële partners en de medewerkers te werken aan de toekomst van KSVO.
Want alleen lukt dit niet, we hebben elkaar nodig, in alle geledingen van de club. “Teamwork makes the dream work”


Met sportieve groeten,
Kurt Vandeputte
Voorzitter


woensdag 26/06 om 19u00

K.S.V.O.

VS

RE Mouscron-Peruwelz


Matchbal SchenkersNr-PLOEGWedstrPTN

0

K.S.V.O

0

0

0

VIGOR W. HAMME

0

0

0

KFC KNOKKE

0

0

0

SK St Niklaas

0

0

0

KSV Temse

0

0

0

KRC Gent

0

0

0

KSK Ronse

0

0

0

KVK Westhoek

0

0

0

FC Gullegem

0

0

0

FC Harelbeke

0

0

0

FC Dikkelvenne

0

0

0

KFC Merelbeke

0

0

0

SP Petegem

0

0

0

KSV Zwevezele

0

0

0

KSCT Menen

0

0

0

KFC Mandel United

0

0

DagUurPloeg1Ploeg2

26/06

19u00

K.S.V.O.

RE Mouscron-Peruwelz

29/06

17u00

K.S.V.O.

RSC. Anderlecht

Nr-SpelerDoelpunten

© 2012 - 2018 KSVO
Contacteer ons
Volg ons op

WebTeam KSVO
Home