KSVO speelde vanavond zijn 1ste oefenmatch. Tegenstander was de U-21 ploeg van Anderlecht, een erg talentvolle lichting. KSVO speelde de ganse 2de helft met een echt jeugdig elftal. Bij KSVO ontbraken Olivier Verstraete en Jochen Van Waeyenberg. Nieuwkomers Turcan en De Keersmacker waren wel van de partij. Tegen een technische erg vaardige tegenstander, was het lang wachten op kansen. Er was een scrimmage voor het doel van RSCA, na een vrije trap en aan de overkant ging Dutoit goed in de voeten van de doorgebroken Leoni. Halverwege de 1ste helft was het raak voor de thuisploeg, toen De Keersmacker een vrije trap van Jesse Martens met het hoofd in doel verlengde. De Oliveira knalde even later over doel en Dutoit pakte een knap schot van Mayanga. Op slag van rust viel de gelijkmaker na een knappe combinatie tussen Mayanga en Leoni, die koelbloedig afwerkte. Voor de 2de helft bracht KSVO een volledig nieuw en erg jong elftal op het veld en het scoorde meteen. Van De Walle pikte een doorsteekpass van Piers mee en prikte die voorbij doelman Vliegen. RSCA domineerde en zou halverwege verdiend op gelijke hoogte komen met een kopbaldoelpunt van Suray, meteen de eindstand. Deze 1ste wedstrijd was een troepenschouw. Volgende week vrijdag speelt KSVO tegen het 1ste elftal van AA Gent. KSVO 1ste helft: Dutoit, De Wilde, De Keersmacker, Van Gyseghem, Wantens, Deppé, Heirwegh, Van Ruyskensvelde, Turcan, Vervaecke en Martens KSVO 2de helft: Uytterhaeghen, Piers, Baert, Desmet, Van Herreweghe, Van Wambeke, Meuleman, Van De Walle, Verhauwaert, D’Hoore, Vandenheede (70’ Bohuge) Doelpunten: 20 1-0 Lander De Keersmacker (Jesse Martens) 44’ 1-1 Theo Leoni 48’ 2-1 Tibo Van de Walle (Jasper Piers) 70’ 2-2 Suray