Patrick

11-April-2018 — Deze week starten wij met extra goed nieuws:
De club ontving de beslissing van de licentiecommissie voor het seizoen 2018-2019.
"Gezien de gedane verklaringen en overgelegde stukken, verklaart de licentiecommissie het verzoek tot het bekomen van de licentie nationale amateurclub ingediend door KSV Oudenaarde (81), ontvankelijk en gegrond.
Beslist de licentiecommissie aan KSV Oudenaarde de gevraagde licentie nationale amateurclub toe te kennen voor het seizoen 2018-2019 onder het nummer AM/0081/75/12477
en zegt ze dat deze licentie verbonden is aan de effectieve deelneming aan de competitie 1ste klasse amateurs voor het seizoen 2018-2019." Een dikke proficiat voor het bestuur van KSVO en in het bijzonder het team van Kurt Van De Putte die het dossier van A tot Z voorbereidde.

Wat betreft de dinsdagtraining kunnen wij kort zijn. Enkel Daan Van Gijseghem, die in Maasmechelen een kniestoot incasseerde, trainde dinsdag niet en zal wellicht donderdag uit voorzorg ook niet trainen. Daarentegen heeft Klaas Van Den Bossche, die zaterdag door rugproblemen niet kon spelen, dinsdag de training meegedaan. Op Hamme keren Lars Wantens en Dempsey Vervaecke terug uit schorsing.

Tot slot doen wij een warme oproep om vrijdagavond (aftrap 20 uur) massaal aanwezig te zijn op de beloftenwedstrijd van KSVO tegen VW Hamme. De beloften tellen 8 punten voorsprong en kunnen mits winst vrijdagavond immers de titel vieren.


Click hier om terug te keren naar de vorige pagina
MEEST GELEZEN
KSVO KALENDER

28/04

20u00

SC.Eendracht Aalst

K.S.V.O.

VOLGENDE WEDSTRIJD

zaterdag 28/04 om 20u00

SC.Eendracht Aalst

VS

K.S.V.O.

KSVO EVENEMENT
Er is geen evenement gepland